Riippuvuudesta toipuminen - elämäntapamuutoksen voima

Riippuvuus voi tuntua päättymättömältä taistelulta, mutta päihdehoitokeskus Kantamo tarjoaa sinulle avaimet elämäntapamuutokseen. Kantamon hoitomalli perustuu vakaaseen uskoon siitä, että riippuvuus on sairaus, josta voi toipua. Tavoitteenamme on tarjota sinulle kokonaisvaltainen hoito, joka auttaa sinua pääsemään eroon riippuvuudestasi ja palauttamaan terveyden sekä hyvinvoinnin elämääsi.

Hoidon keskeinen osa on neljän viikon mittainen perushoitojakso. Tällä jaksolla käymme läpi syvällisesti riippuvuutesi taustat, syitä ja seurauksia. Asiantunteva hoitohenkilökuntamme kohtaa sinut empaattisesti ja tukee sinua matkallasi kohti toipumista. Saat myös tarvittavia työkaluja ja tietoa päihderiippuvuudesta sekä sen vaikutuksista kehoon ja mieleen.

Kattava jatkohoito tukee uutta elämäntapaa

Elämäntapamuutos ei tapahdu hetkessä, ja siksi jatkohoito on olennainen osa Kantamon hoitoa. Kun perushoitojakso päättyy, sinua odottaa 11 kuukauden mittainen jatkohoito. Tämä tuki auttaa sinua vahvistamaan uusia elämäntapoja ja välttämään takaiskuja. Jatkohoidon aikana hyödynnämme Kantamon mobiilisovellusta, joka on saatavilla ilmaiseksi sovelluskaupoista.

Mobiilisovellus tarjoaa sinulle runsaasti tietoa päihderiippuvuudesta sekä tukea raittiudessa. Voit myös pitää yhteyttä hoitotiimiisi mobiilisovelluksen välityksellä ja saada nopeasti apua ja tukea vaikeina hetkinä. Jatkohoidon aikana on tärkeää, että tunnet olevasi osa yhteisöä ja saat tarvittavaa tukea pitkäkestoisen muutoksen tukemiseksi.

Hakeudu hoitoon nyt ja aloita elämäntapamuutos

Kantamon päihdehoitokeskus on täällä juuri sinua varten. Tarjoamme hoitoa päihderiippuvaisille ja peliriippuvaisille sekä tukea heidän läheisilleen. Olemme kelan hyväksymä kuntoutuslaitos ja hoitomme laatu varmistetaan AVI:n luvanvaraisena palveluntuottajana. Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja kokenutta, ja jokaisella meistä on henkilökohtaista toipumiskokemusta päihderiippuvuudesta.

Hakeutuminen hoitoon Kantamoon on helppoa. Voit tulla hoitoon itsemaksavana, kunnan maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön maksamana tai työnantajan ohjaamana. Meille on tärkeää, että saat apua välittömästi, joten hoitoon pääesyäsi ei tarvitse olla itse motivoitunut raitistumaan. Kunhan olet suostuvainen aloittamaan matkasi Kantamoon, me autamme sinua kaikin keinoin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit