Kantamo: Ammattitaitoista hoitoa päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen

Kantamo on suomalainen hoitokeskus, joka tarjoaa ammattitaitoista hoitoa päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä, jotka kamppailevat päihteiden tai peliriippuvuuden kanssa, sekä tarjota tukea heidän läheisilleen. Kantamon asiantuntijamme vastaavat luottamuksellisesti kaikkiin kysymyksiinne joka päivä aamusta iltaan. Neuvomme päihderiippuvaisia sekä läheisiä kaikissa riippuvuuteen ja hoitoon liittyvissä asioissa.

Ammattitaitoista hoitoa alusta loppuun

Kantamon hoito perustuu siihen ajatukseen, että riippuvuus on sairaus, josta voi toipua. Kohtaamme jokaisen asiakkaamme yksilönä ja muokkaamme hoitomallimme heidän tarpeidensa mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että hoitomme on räätälöityä, yksilöllistä ja kokonaisvaltaista.

Kantamossa yhdistyy huippuosaaminen, luonnonkauniit hoitokohteet ja henkilökunta, joka koostuu päihdehoitoalan ammattilaisista sekä henkilökohtaisen toipumiskokemuksen omaavista hoitajista. Uskomme, että tällainen kokoonpano luo turvallisen ja empatisen ympäristön, jossa jokainen asiakas voi keskittyä toipumisprosessiin. Henkilökuntamme tukee ja auttaa päihderiippuvaisten läheisiä ymmärtämään ja käsittelemään heidän omia tunteitaan sekä tarjoaa heille tarvittavaa tukea ja ohjausta.

Joustavat mahdollisuudet hoitoon hakeutumiseen

Kantamoon voi hakeutua hoitoon eri maksutavoilla. Tarjoamme itsemaksaville asiakkaille mahdollisuuden aloittaa hoito välittömästi ilman lähetteitä tai odotusaikoja. Hoitoon voi myös hakeutua kunnan maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön maksamana tai työnantajan hoitoon ohjauksen kautta. Haluamme varmistaa, että apu on saatavilla välittömästi, sillä tiedämme, että päihderiippuvaisen tai alkoholistin elämä voi vaatia nopeaa toimintaa ja tukea.

Kantamon hoidon kesto koostuu neljän viikon mittaisesta perushoitojaksosta sekä 11 kuukauden mittaisesta jatkohoidosta. Jatkohoidossa hyödynnämme Kantamon mobiilisovellusta, joka tukee asiakkaitamme heidän toipumisprosessissaan. Sovellus tarjoaa tietoa päihderiippuvuudesta sekä tehtäviä ja toimintoja, jotka tukevat raittiutta ja auttavat ylläpitämään uusia elämäntapoja.

Tervetuloa Kantamoon, missä tarjoamme ammattitaitoista hoitoa päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen. Olemme täällä tukemassa toipumisprosessianne ja auttamassa teitä rakentamaan uutta elämää päihteettömänä. Lue lisää palveluistamme ja ota rohkeasti yhteyttä meihin, kun olet valmis aloittamaan toipumismatkasi. Yhdessä voimme saavuttaa muutoksen.