Avustukset päihdehoitoon

Päihderiippuvuudessa on kyseessä vakava sairaus, joka vaatii asiantuntevaa hoitoa ja tukea. Kantamo tarjoaa laadukasta päihdehoitoa riippuvaisille ympäri Suomen. Ymmärrämme, että päihdeongelmaan liittyvät hoidon kustannukset voivat olla huomattavia, mutta emme halua, että taloudelliset haasteet estävät avun saamisen. Siksi tarjoamme erilaisia avustusmahdollisuuksia päihdehoitoon hakeutuville.

Voit hakeutua Kantamon hoitoon itsemaksavana asiakkaana, jolloin vastaat itse hoitokustannuksista. Jos sinulla ei ole taloudellista mahdollisuutta maksaa hoitoa itse, voit hakeutua hoitoon kunnan maksusitoumuksella. Kantamo on Kelan hyväksymä kuntoutuslaitos, joten voit tiedustella kuntasi sosiaalitoimesta mahdollisuutta saada päihdehoitoa kunnan tuella. Lisäksi vakuutusyhtiöt voivat korvata päihdehoidon kuluja, joten varmista mahdollisuus korvaukseen omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Hoitolinjauksemme ja henkilöstö

Kantamo uskoo päihdehoitoon, jossa riippuvuus kohdataan sairautena. Meillä jokainen asiakas nähdään yksilönä, jolla on mahdollisuus toipua päihdeongelmastaan. Tämän vuoksi käytämme hoitomallissamme kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa yhdistyvät fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hoito. Tavoitteemme on auttaa ihmistä pysyvästi raittiuteen ja tarjota tukiverkostoa myös päihderiippuvaisen läheisille.

Henkilökuntamme koostuu erittäin ammattitaitoisista ja empaattisista työntekijöistä. Jokaisella hoitohenkilökuntamme jäsenellä on sote-alan koulutuksen lisäksi henkilökohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta. Tämä antaa heille ainutlaatuisen ymmärryksen riippuvuuden luonteesta ja auttaa heitä tukemaan asiakkaitamme tiellä kohti raittiutta. Kantamo haluaa tarjota parasta mahdollista hoitoa päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen, joten panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen.