Minnesota-mallista hoitoa päihderiippuvaisille ja peliriippuvaisille

Kantamo on Suomen johtava päihdehoitokeskus, joka tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä hoitoa päihderiippuvaisille sekä peliriippuvaisille. Useiden vuosien kokemuksella olemme auttaneet tuhansia ihmisiä saavuttamaan terveemmän ja tasapainoisemman elämän.

Asiakkaidemme hyvinvointi ja kuntoutuminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä asioita. Siksi olemme valinneet käyttöömme maailmalla hyväksi todetun Minnesota-mallin, joka on ansainnut maineensa tehokkaana päihdekuntoutusohjelmana. Hoito-ohjelmamme rakentuu yksilöllisesti suunnitelluista vaiheista, joilla pyrimme tukemaan asiakkaitamme matkalla kohti terveyskeskeistä elämää.

Tukea päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen

Kantamon päihdekuntoutusohjelma ei ainoastaan auta päihderiippuvaisia, vaan tarjoamme myös tukea heidän läheisilleen. Ymmärrämme, että päihdeongelma vaikuttaa koko perheeseen ja läheisiin, ja siksi heidänkin hyvinvoinnistaan on huolehdittava. Uskomme vahvasti perhekeskeiseen hoitoon ja pyrimme luomaan turvallisen ympäristön, jossa kaikki voivat saada tarvitsemaansa apua ja tukea.

Päihderiippuvuutta ei tarvitse kohdata yksin. Kantamon ammattitaitoinen ja kokenut tiimi on täällä auttamassa sinua ja läheisiäsi koko kuntoutusprosessin ajan. Tarjoamme yksilöllistä neuvontaa, terapiapalveluita sekä tukiryhmiä, jotka auttavat sinua ylittämään riippuvuuden, vahvistamaan itsetuntoasi ja rakentamaan uuden, terveemmän tulevaisuuden.

Saavuta terveytesi takaisin Kantamon avulla

Kantamo on täällä auttamassa sinua matkallasi terveempään elämään. Tarjoamme päihde- ja peliriippuvuuden hoitoa yksilöllisesti suunnitelluilla ohjelmilla, jotka perustuvat Minnesota-malliin. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään takaisin terveydentilaasi ja antaa sinulle tarvittavat työkalut päihteettömään, tasapainoiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

Ota rohkeasti yhteyttä Kantamon asiantuntevaan tiimiin ja aloita matkasi kohti terveempää ja vapaampaa elämää jo tänään. Uskomme, että jokainen ansaitsee mahdollisuuden uuteen alkuun ja haluamme olla tukenasi tässä tärkeässä elämänmuutoksessa.