Katkaisuhoidolla kohti parempaa tulevaisuutta

Tervetuloa Kantamon Päihdehoitokeskukseen, missä tarjoamme ensiluokkaista hoitoa päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen. Meidän tavoitteenamme on auttaa ihmisiä kohti parempaa tulevaisuutta ja toipumista riippuvuuksista. Olemme ylpeitä laadukkaasta hoitomallistamme ja ammattitaitoisesta henkilökunnastamme, jolla on myös omakohtaista kokemusta päihderiippuvuudesta. Tule tutustumaan palveluihimme ja löydä avain onnelliseen ja terveempään elämään.

Kantamon päihdehoito: Sairaus, josta voi toipua

Kantamon hoitofilosofia perustuu näkemykseen, että päihderiippuvuus on sairaus, joka voi parantua asianmukaisella hoidolla. Emme tuomitse emmekä syyllistä riippuvaisia, vaan tarjoamme heille turvallisen ja tukevan ympäristön toipumisen polulle. Tämä näkyy hoitomallissamme, joka ei keskity pelkästään päihderiippuvuuteen, vaan ottaa huomioon myös läheiset. Uskomme kokonaisvaltaiseen hoitoon, joka edistää pitkäaikaista raittiutta ja hyvinvointia.

Hoidon kokonaisuus koostuu neljän viikon mittaisesta perushoitojaksosta sekä 11 kuukauden jatkohoidosta. Perushoitojaksolla keskitymme vieroituksen lisäksi päihderiippuvuuden syiden ja seurausten ymmärtämiseen. Tarjoamme yksilöllistä terapiaa, ryhmäkeskusteluja sekä erilaisia terapeuttisia aktiviteetteja. Tämä auttaa potilaita rakentamaan uusia, terveellisiä elämäntapoja ja kehittämään itsenäisyyttä päihteettömässä elämässä. Jatkohoidossa tuemme potilaita heidän toipumisprosessissaan, tarjoten jatkuvaa tukea, seurantaa ja motivaation ylläpitoa.

Saat apua nopeasti ja joustavasti

Kantamon Päihdehoitokeskus haluaa varmistaa, että apu on saatavilla välittömästi, kun sitä tarvitaan. Voit hakeutua hoitoon itsemaksavana, kunnan maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön maksamana tai työnantajan ohjauksessa. Meille hoitoon pääsee heti, ilman pitkiä odotusaikoja. Tärkeintä on, että hoitoon tuleva henkilö on suostuvainen sitoutumaan hoitoon. Motivaatio raitistumiseen ei ole välttämätön, mutta suostumus hakeutumiseen on. Kantamo sitoutuu tukemaan sinua koko matkan ajan kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää.

Olemme ylpeitä saavutuksistamme päihdehoidon saralla. Laitoksemme sijaitsevat upeissa luonnonmaisemissa Kärkölässä ja Ähtärissä, jotka tarjoavat rauhallisen ja rauhoittavan ympäristön toipumisprosessille. Hyvin koulutettu ja empaattinen henkilökuntamme on sitoutunut auttamaan sinua jokaisena päivänä. Luota Kantamon ammattitaitoon ja kokeilemme tunnetta vapauden ja toivon kohti parempaa tulevaisuutta.