Riippuvuuden voittaminen ammattilaisten avulla

Katkaisuhoidon ammattilaiset ovat avainasemassa auttaessaan addiktiota voittamaan. Kantamon hoitoklinikat Kärkölässä ja Ähtärissä tarjoavat päihderiippuvaisten hoitoa ammattitaitoisen ja empaattisen henkilökunnan johdolla. Riippuvuus on vakava sairaus, josta toipuminen vaatii ammattilaisten tukea ja hoitoa.

Riippuvuuden hoito Kantamossa koostuu neljän viikon mittaisesta perushoitojaksosta sekä 11 kuukauden jatkohoidosta. Tämä kokonaisvaltainen hoitomalli takaa, että riippuvuuden juurisyyt käsitellään perusteellisesti ja hoito jatkuu pitkäkestoisesti.

Ammatillinen tuki läheisille

Monesti päihderiippuvuus vaikuttaa myös läheisiin, jotka kokevat huolta, ahdistusta ja sekavuutta tilanteesta. Siksi Kantamon hoitomalli huomioi myös päihderiippuvaisten läheiset. Tarjoamme tukea ja neuvontaa läheisille, jotta he voivat paremmin ymmärtää riippuvuuden vaikutuksia ja oppia tukemaan toipuvaa addiktia.

Henkilökuntamme, jolla on oma henkilökohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta, ymmärtää läheisten tuntemuksia ja pyrkii luomaan luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin hoitojaksojen aikana. Läheisten tuki on ensiarvoisen tärkeää addiktion voittamisprosessissa.

Olemme apunasi jo tänään

Kantamon päihdehoitokeskukseen voi hakeutua heti tarpeen ilmaantuessa. Tärkeintä on, että apu on saatavilla välittömästi. Riippuvuuden voittamiseksi alkoholistin tai päihderiippuvaisen ei tarvitse olla itse motivoitunut raitistumaan. Riittää, että hoitoon tulija on suostuvainen tulemaan Kantamoon ja hyväksymään tarjotun avun ja tuen.

Olemme Kelan hyväksymä kuntoutuslaitos, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota myös kuntamaksusitoumuksia, vakuutusyhtiön maksamia hoitoja tai hoitoon ohjausta työnantajan toimesta. Kantamon mobiilisovellus tukee jatkohoitoa ja tarjoaa lisätietoa päihderiippuvuudesta. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista ja se tarjoaa apua ja tukea raittiuden ylläpitämiseen.