Minnesota-mallinen päihdehoito tarjoaa toivoa ja apua päihderiippuvaisille

Päihteiden ongelmakäyttö on vakava yhteiskunnallinen haaste, joka vaikuttaa moniin ihmisiin Suomessa. Onneksi päihdehoitokeskus Kantamo tarjoaa luotettavia ja ammattitaitoisia hoitopalveluita päihderiippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Me Kantamossa uskomme, että jokainen päihderiippuvainen ansaitsee mahdollisuuden toipua ja elää täysipainoista elämää ilman päihteiden hallitsevuutta.

Kantamossa olemme erikoistuneet Minnesota-malliseen hoitoon, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja tehokas hoitomuoto päihdeongelmien käsittelemisessä. Minnesota-hoito perustuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jossa huomioidaan sekä fyysiset että psyykkiset tekijät päihderiippuvuuden taustalla. Hoitomallimme perustuu asiantuntevaan hoitohenkilökuntaan, yksilölliseen hoitosuunnitelmaan sekä vertaistuen merkityksen ymmärtämiseen. Uskomme, että kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoito on avainasemassa päihderiippuvuudesta vapautumisessa.

Tukea päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen

Päihderiippuvuus vaikuttaa koko perheeseen ja lähipiiriin. Siksi Kantamo tarjoaa tukea myös päihderiippuvaisten läheisille. Ymmärrämme, että päihderiippuvaisen läheiset tarvitsevat tukea ja ohjausta oman jaksamisensa tukemiseen sekä päihderiippuvaisen tukemiseen. Olemme sitoutuneita tarjoamaan läheisille turvallisen ja asiantuntevan ympäristön, jossa he voivat jakaa kokemuksiaan, saada vertaistukea ja oppia ymmärtämään riippuvuuden seurauksia.

Kantamo on ylpeä tarjotessaan päihderiippuvaisten läheisille laadukasta ja henkilökohtaista tukea. Tarjoamme erilaisia palveluita läheisille, kuten vertaistukiryhmiä, yksilökeskusteluja ja perheterapiaa. Ymmärrämme, että jokainen läheinen on yksilöllinen, joten lähestymistapamme on aina yksilöllinen ja räätälöity heidän tarpeidensa mukaisesti. Uskomme, että läheisillä on merkittävä rooli päihderiippuvaisen toipumisessa, ja siksi heidän hyvinvointinsa ja tukemisensa on meille ensisijaisen tärkeää.

Aiheeseen liittyvät artikkelit