Kantamo on Päihdehoitokeskus, joka tarjoaa ammattitaitoisia päihdekuntoutuspalveluita päihderiippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Päihdeongelmat voivat olla hyvin hankalia ja elämää rajoittavia, mutta meidän tiimimme on täällä auttamassa. Olemme erikoistuneet Minnesota-malliseen hoitoon, joka on kansainvälisesti tunnustettu menetelmä päihderiippuvuuden hoidossa.

Päihdekuntoutus ammattitaidolla

Kantamo on täynnä kokeneita ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet auttamaan päihderiippuvaisia ja heidän läheisiään kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Tiimimme koostuu päihdehoidon asiantuntijoista, lääkäreistä, terapeuteista sekä sosiaalityön ammattilaisista. Yhdessä muodostamme vahvan ja moniammatillisen verkoston varmistaaksemme jokaisen asiakkaamme hyvinvoinnin.

Jokainen asiakas on meille yksilö, ja siksi tarjoamme personoitua hoitoa, joka vastaa juuri heidän tarpeisiinsa. Kuntoutuksen aikana käytämme Minnesota-mallin menetelmiä, jotka ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi päihderiippuvuuden hoidossa. Menetelmä pohjautuu yksilölliseen hoitoon, ryhmäterapiaan sekä 12 askeleen ohjelmaan, joka auttaa asiakasta käsittelemään riippuvuuden syitä ja löytämään keinoja sen voittamiseen.

Tuki päihderiippuvaisen läheisille

Päihderiippuvuus vaikuttaa usein myös lähipiiriin ja läheisiin. Tämän vuoksi tarjoamme tukea myös päihderiippuvaisen läheisille. Yhteistyö läheisten kanssa on tärkeä osa kuntoutusprosessia, ja siksi haluamme tarjota heille mahdollisuuden osallistua hoitoon ja saada tukea omiin haasteisiinsa.

Kantamon palvelut päihderiippuvaisille läheisineen voivat sisältää muun muassa yksilöllistä neuvontaa, vertaistukea, ryhmäterapiaa sekä perhe- ja pariterapiaa. Tavoitteenamme on auttaa päihderiippuvaisen läheisiä ymmärtämään riippuvuuden luonnetta sekä tarjota heille työkaluja ja tukea, jotta he voivat tukea läheistään omassa toipumisprosessissaan.

Kantamon Päihdehoitokeskuksen tiimi on valmiina auttamaan sinua tai läheistäsi päihderiippuvuuden ongelmissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua matkalla kohti terveempää ja tasapainoisempaa huomista.