Kantamon monipuoliset palvelut päihdekuntoutukseen

Kantamo on johtava päihdehoitokeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen. Päihdekuntoutus on elintärkeä osa riippuvuudesta toipumista ja Kantamo sitoutuu tarjoamaan yksilöllistä hoitoa jokaiselle asiakkaalleen. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään terveellinen ja tasapainoinen elämä ilman päihteiden käyttöä.

Olipa kyseessä alkoholi-, huume- tai lääkeriippuvuus, Kantamo tarjoaa monipuolisia palveluita. Meillä on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka on sitoutunut auttamaan asiakkaita matkalla kohti toipumista ja pitkäaikaista elämäntapamuutosta.

Tukea peliriippuvuuden voittamiseen

Peliriippuvuus on vakava ongelma, joka voi aiheuttaa merkittäviä haittoja niin fyysiselle, henkiselle kuin taloudellisellekin terveydelle. Kantamo haluaa tarjota tukea ja toivoa niille, jotka kamppailevat peliriippuvuuden kanssa. Tarjoamme yksilöllistä hoitoa, joka auttaa asiakkaitamme ymmärtämään riippuvuuden syitä ja opettaa tehokkaita keinoja sen hallitsemiseen.

Kantamo ymmärtää, että peliriippuvuus on monimutkainen ongelma, joka vaatii erityistä huomiota ja hoitoa. Siksi meillä on peliriippuvuuden asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaitamme pääsemään takaisin kontrolliin elämästään. Tarjoamme yksilö- ja ryhmäterapioita, tukiryhmiä sekä muita toipumisen työkaluja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan täysin päihteetön ja peliriippuvuudeton elämä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit