Päihdekuntoutus Kantamossa: Laadukasta hoitoa päihderiippuvaisille

Kantamo on Suomen johtava päihdehoitokeskus, joka tarjoaa korkealaatuista ja yksilöllistä päihdekuntoutusta asiakkailleen. Uskomme vahvasti siihen, että päihderiippuvuudesta kärsivät ansaitsevat parhaan mahdollisen hoidon, ja siksi meillä työskentelee ammattitaitoisia asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaitamme kohti toipumista ja terveempää tulevaisuutta.

Miten me erotumme muista päihdehoitokeskuksista? Tarjoamme Minnesota-mallista hoitoa päihderiippuvaisille ja peliriippuvaisille sekä tukea heidän läheisilleen. Päämäärämme on auttaa asiakkaitamme toipumaan riippuvuudestaan ja saavuttamaan merkityksellinen elämä ilman päihteitä.

Ammattitaitoiset asiantuntijat päihdekuntoutuksen tukena

Kantamossa meillä on kattava tiimi koulutettuja ja kokeneita päihdekuntoutuksen asiantuntijoita. Heidän tehtävänään on tarjota tukea ja ohjausta asiakkaillemme läpi kuntoutusprosessin. Jokainen meidän asiantuntijoista on omalta alaltaan ammattitaitoinen ja sitoutunut auttamaan asiakkaita kohti toipumista.

Moniammatillinen tiimimme koostuu esimerkiksi päihdeterapeuteista, sairaanhoitajista, sosiaaliohjaajista ja lääkäreistä, jotka yhdessä muodostavat vahvan tukiverkoston päihdeongelman kanssa kamppaileville. Heidän tehtävänään on kartoittaa jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet ja laatia heille räätälöity hoitosuunnitelma. Asiantuntijamme ovat paitsi ammattitaitoisia, myös empaattisia ja välittäviä, mikä on avainasemassa päihdekuntoutuksessa.

Kokonaisvaltaista hoitoa päihderiippuvuuden voittamiseksi

Kantamon päihdekuntoutuksessa korostamme kokonaisvaltaisen hoidon tärkeyttä. Yksilön fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia tuetaan samanaikaisesti. Hoitomme perustuu Minnesota-malliin, joka tarjoaa tehokkaan ja tutkitusti toimivan menetelmän päihderiippuvuuden voittamiseksi.

Käytämme hoitamisessa sekä yksilöterapiaa että ryhmäterapiaa. Yksilöterapiassa jokainen asiakas saa henkilökohtaista tukea omien tarpeidensa ja haasteidensa käsittelemiseksi. Ryhmäterapia puolestaan tarjoaa vertaistukea ja mahdollisuuden jakaa kokemuksia samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa.

Lisäksi tarjoamme monenlaisia aktiviteetteja ja työpajoja, jotka vahvistavat kuntoutumista ja auttavat uuden elämäntavan omaksumisessa. Pyrimme tukemaan asiakkaitamme koko kuntoutusprosessin ajan ja auttamaan heitä saavuttamaan pitkäaikaisen riippumattomuuden päihteistä.