Riippuvuuden hoito Ähtärin ja Kärkölän hoitokeskuksissa

Kantamo tarjoaa kattavaa ja yksilöllistä hoitoa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen Ähtärin ja Kärkölän hoitokeskuksissa. Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat käytettävissä luottamuksellisesti vastaamaan kaikkiin kysymyksiin päivittäin. Palvelumme laatu varmistetaan AVI:n luvalla ja olemme myös Kelan hyväksymä kuntoutuslaitos. Jokainen hoitohenkilökuntamme jäsenellä on henkilökohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta, joten ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja kohtaamme riippuvuuden sairautena, josta voi toipua.

Kokonaisvaltainen hoito päihderiippuvuuteen

Kantamon hoitojakso koostuu neljän viikon mittaisesta perushoitojaksosta ja 11 kuukauden jatkohoidosta. Hoitomallissamme huomioimme myös päihderiippuvaisten läheiset, jotta kokonaisvaltainen tuki ja paraneminen voisi tapahtua. Jos etsit hoitoa päihderiippuvuuteen, riippumatta siitä, oletko itse motivoitunut raitistumaan, Kantamo on täällä auttamassa. Kun tulet hoitoon Ähtärin tai Kärkölän hoitokeskukseemme, pääset heti hoitoon. Meille on tärkeää, että apu on saatavilla välittömästi ja tarjoamme tukea ja hoitoa silloin kun sitä tarvitset.

Jatkohoito mobiilisovelluksen avulla

Jatkohoidon tukena käytämme mobiilisovellustamme, joka on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Sovellus sisältää arvokasta tietoa päihderiippuvuudesta sekä tukea raittiudessa pysymisessä. Saat yksilöllisiä vinkkejä ja tukea juuri sinun tilanteeseesi sopivalla tavalla. Mobiilisovelluksemme on suunniteltu helpottamaan jatkohoidon toteuttamista ja tukemaan sinua matkallasi paranemiseen ja raittiuteen.

Jos päihderiippuvuus on vaikuttanut elämääsi tai läheistesi elämään, tarjoamme sinulle ammattitaitoista hoitoa ja tukea Ähtärin ja Kärkölän hoitokeskuksissamme. Ota yhteyttä Kantamoon ja anna meidän auttaa sinua kohti toipumista ja parempaa elämää ilman riippuvuutta.