Ota yhteyttä:  09-3611 9880

Hoidon hinta

Minnesota-hoito Kantamossa maksaa 6900 euroa ja se kattaa niin perushoidon kuin 11 kuukautta kestävän jatkohoidon. Summa laskutetaan vasta hoidon päätyttyä. Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista

Jos haluat tarjoutua maksamaan hoidon toisen puolesta, täytä maksusitoumuslomake tästä.

Tarkastamme aina luottotiedot asiakkaan suostumuksella.

Perushoidon ajalta on oikeutettu Kelan sairaspäivärahaan. Kantamolla on ympärivuorokautisen laitoskuntoutuksen toimilupa ja kuuluu Kelan hyväksymiin laitoskoutuslaitoksiin. Mikäli asiakkaalle on tehty kuntoutuspäätös, on hänellä oikeus hakea vaihtoehtoisesti kelan kuntoutusrahaa.

Lue lisää Minnesota-hoidosta

Kunnan maksusitoumus

Minnesota-hoitoa varten on mahdollista hakea kunnan tai kaupungin maksusitoumus. Mikäli kuntoutuja tulee kunnan maksusitoumuksella hoitoon, on maksusitoumus oltava selvitettynä ennen hoitoon tuloa.

Minnesota-hoidon maksusitoumus on mahdollista saada, jonka jälkeen kuntoutujan omavastuu on kunnasta tai kaupungista riippuen 10% - 15%:a hoidon kokonaishinnasta. Maksusitoumusta voi anoa kotikunnan sosiaali- tai perusturvakeskuksesta.

Miten maksusitoumusta kannattaa hakea?

Päihdehuollon palveluja on annettava sellaisille henkilöille, jolla on päihteiden käyttöön liittyviä ongelmia, sekä hänen perheelleen ja muille läheisilleen. Palveluja on annettava niin henkilön, hänen perheensä ja muiden läheistensä avun, tuen ja hoidon tarpeen perusteella. Tähän Päihdehuoltolain kohtaan 7§ kannattaa vedota, sekä pyytää päätös kirjallisena.

Päätös maksusitoumuksesta Minnesota-hoitoon kannattaa pyytää kiireellisenä ja samalla aina kirjallisena, sillä sosiaalihuoltolain Sosiaalihuoltolain 45 § pykälän mukaan mukaan toimenpiteitä koskeva asia on käsiteltävä ja päätös tehtävä käytettävissä olevien tietojen perusteella viipymättä siten, ettei asiakkaan oikeus välttämättömään huolenpitoon ja toimeentuloon vaarannu.

Kannattaa varautua myös esittämään selvitys siitä, miksi minnesota-hoito on itselle kaikista soveltuvin hoitomuoto päihdekuntoutukseen. Mikäli asiakas on kyennyt selvittämään hoitomuodon tarpeellisuuden, on kunta velvoitettu vastaamaan hoitomuodon kustannuksista.

Jokaisella kunnalla ja kaupungilla on omat sääntönsä maksusitoumuksen saamiselle, joka kannattaa ottaa huomioon sitä hakiessa. Minnesota-hoidon maksusitoumuksen arvioinnin hoitoon pääsystä voi pyytää oman kunnan päihdehuollosta.

Kuntoutujan tai läheisen maksaessa - Resurs Bank -ostorahoitus

Hakeminen

Rahoitusta voi hakea joko kuntoutuja itse tai kuntoutujan läheinen. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai ottamalla meihin yhteyttä. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään.
 • Voit valita luoton määräksi enintään 6000 €, loppu 900 € suoraan laskun tiedoilla.
 • Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Sähköinen rahoitushakemus

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Ota sen jälkeen yhteyttä Kantamon talouspäällikköön hellin.rodriguez@kantamo.fi ja ilmoita luottosopimuksesta.

Avaa rahoitushakemus tästä

Esimerkkilaskurin avulla voit tarkastella erilaisia maksuvaihtoehtoja

Tekstiviesti - luotonhaku

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla TERVEYSTILI2

Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS- varmenteella.

Maksuvaihtoehdot:

KulutVuosikorkoKäsittelymaksu/kk
30-60 pv0 %0 €
12 kk0 %0,28 %/kk luottorajasta,
kuitenkin enintään 12,50 €/kk
36 kk12,90 %0,28 %/kk luottorajasta,
kuitenkin enintään 12,50 €/kk
60 kk15,00% + KSL viitekorko*0,28 %/kk luottorajasta,
kuitenkin enintään 12,50 €/kk


* KSL viitekoroilla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

Esimerkkiostos: 1500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1562 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Terveystili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Läheisen maksaessa – Santander-ostorahoitus

Kun kuntoutujan läheinen maksaa hoidon, Santander Ostorahoitus on edullinen ja kätevä vaihtoehto:

 • Esim. 148,74 € € / kk, maksuaika 60 kk*
 • Voit valita luoton määräksi koko hinnan 6900 €
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
 • Rahoita koko hoito tai osa siitä
 • Avausmaksu aina 0 €
 • Kiinteä korko, Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Maksuaikaa jopa 60 kuukautta
 • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Klikkaa alla olevaa painiketta. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan.

Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti.

Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

*Esimerkkilaskelma: Kertaluotto 6 900,00 € ja sopimusaika 60 kk. Kuukausierä 148,74 €, sisältäen koron 7,95 %, luoton perustamismaksun 0,00 € ja käsittelykulun 9,00 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 2 024,40 €, luottohinta 8 924,40 € ja todellinen vuosikorko 11,15 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Mikäli yllä mainitut laskutus- tai rahoitusvaihtoehdot eivät ole mahdollisia, voit maksaa hoidosta 2000 € etumaksun hoitoontulon yhteydessä.

Tilinumero: FI86 1544 3000 0607 36

Viite: 10210

Maksettava summa: 2000 €

Laskutamme loppusumman 4900 € hoidon päättymisen jälkeen.

Mikäli hoito keskeytyy, laskutamme toteutuneiden hoitopäivien mukaisesti. Tällöin laskutamme kokonaisuudessaan myös tulo- ja lähtöpäivät.

Takuusäätiön pienlaina on yksi vaihtoehto etumaksun hankkimiseen.

Joissakin tapauksissa voi olla mahdollista hakea sosiaalista luottoa omalta hyvinvointialueelta kuntoutuksen maksamiseksi.

Katkaisuhoito

Hinta 250 €/pvä (alkoholi) tai hinta 350€/pvä (lääkkeet ja huumeet). Ennakkomaksu hoitoontulon yhteydessä, 3pvä alkoholi, 5pvä lääkkeet ja huumeet. Lue lisää katkaisuhoidosta

Avokuntoutus

Avokuntoutusjakso 6 viikkoa 3200 €

Etävastaanotto

Päihdeterapeutin etävastaanotto 120 €

Läheisterapeutin etävastaanotto 120 €

Etävastaanotto maksetaan varauksen yhteydessä Paytrailin verkkomaksuvaihtoehdoilla.

Kantamo mediassa: