Ota yhteyttä:  09-3611 9880

Palvelut vakuutusasiakkaille

Takaisin

Valitse palvelu

Mikäli työnantajallasi on vakuutus, joka kattaa Kantamon päihdekuntoutuspalveluita, voit varata haluamasi palvelun alta.

Päihdeterapeutin etävastaanotto (1h)Läheisterapeutin etävastaanotto (1h)AvokuntoutusLaitoskuntoutus

Varaa päihdeterapeutin etävastaanotto

Päihdeterapeutin etävastaanotolla kartoitetaan nykyistä elämäntilannettasi ja voimistetaan sisäistä motivaatiota. Keskustelu auttaa sinua tunnistamaan ongelmakäyttäytymistä ja näkemään siitä luopumisen hyödyt. Keskustelun aikana luot itsellesi terapeutin avulla muutossuunnitelman ja löydät voimavaroja muutoksen aikaansaamiseen.

Valitse portaalista valinta "Päihdeterapeutin etävastaanotto vakuutusasiakkaille"

Lue lisää päihdeterapeutin etävastaanotostaVaraa etävastaanotto

Varaa läheisterapeutin etävastaanotto

Läheisterapeutin etävastaanotolla saat ymmärrystä siihen, miten riippuvuus vaikuttaa kaikkiin ihmisiin riippuvaisen rinnalla. Keskustelu vahvistaa sinun voimavarojasi. Vastaanoton aikana saat kertoa, miltä sinusta tuntuu ja miten toivoisit asioiden muuttuvan. Läheisenä opit tunnistamaan omia haitallisia roolimallejasi sekä löytämään reittejä niistä vapautumiseen. Opit ehkä huomaamaan, ettei sinun hyvä olosi ole riippuvainen kenestäkään toisesta ihmisestä.

Valitse portaalista valinta "Läheisterapeutin etävastaanotto vakuutusasiakkaille"

Lue lisää läheisterapeutin etävastaanotostaVaraa etävastaanotto

Ilmoittaudu avokuntoutusjaksolle

Toteutamme Minnesota-mallista 12 askeleen mukaista kuntoutusta kuuden viikon mittaisina avohoitojaksoina. Avokuntoutus on ryhmäterapiaa, joka toteutetaan tietoturvallisella etäyhteydellä. Ryhmä kokoontuu kuuden viikon ajan kolmena iltana viikossa. Jakson aikana päihdeterapiaa on yhteensä noin 55 tuntia Avokuntoutukseen osallistuminen onnistuu siis hyvin myös työssäkäynnin ohella. Ryhmään osallistuu 4-8 kuntoutujaa. Avokuntoutuksesta vastaa Kantamon päihdeterapeutti, jolla on sote-alan koulutuksen lisäksi henkilökohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta. 

Valitse portaalista valinta "Avokuntoutus vakuutusasiakkaille"

Lue lisää avokuntoutuksestaIlmoittaudu avokuntoutusjaksolle

Tule laitoskuntoutukseen

Minnesota-mallinen laitoskuntoutus alkaa 28-35 päivää kestävällä perushoitojaksolla. Perushoidon aikana saat ymmärryksen päihderiippuvuudesta sairautena ja työkalut siitä toipumiseen. Hoitolaitoksellamme suoritettavan perushoitojakson jälkeen hoito jatkuu jatkohoitona, joka tapahtuu kerran viikossa 11 kuukauden ajan. Jatkohoitoryhmiä on useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

Lue lisää laitoskuntoutuksestaIlmoittaudu hoitoon soittamalla meille

Jos työnantajallasi on vakuutus, joka kattaa Kantamon päihdekuntoutuspalveluita, olet oikeutettu käyttämään palveluita. Varaudu todistamaan videovastaanoton alussa tai laitoskuntoutukseen tullessasi, että kuulut vakuutetun yrityksen henkilökuntaan esim. näyttämällä henkilökorttiasi.

Ohje videotapaamisen käyttöön

Videotapaamisen käyttö on helppoa. Sähköpostiisi tulevasta varausvahvistuksesta pääset videotapaamisen odotushuoneeseen painamalla vihreää luurikuvaketta.

 1. Tarkista laitteistosi soveltuvuus videotapaamiseen tästä linkistä: https://kantamo.videovastaanotto.fi/hwsetup. Laitteistotesti on tehty onnistuneesti, kun näet kuvasi ja palvelu tunnistaa mikrofonin äänen.
 2. Siirry videotapaamisen odotushuoneeseen painamalla LUURI-kuvaketta. Odotushuone avautuu uuteen välilehteen, jossa on opaste "Olet odotushuoneessa. Odota rauhassa, tapaaminen käynnistyy automaattisesti, kun työterveysammattilainen saapuu paikalle"
 3. Tapaaminen käynnistyy kun Kantamon terapeutti avaa yhteyden. Salli avautuvan sivuston käyttää laitteesi kameraa ja mikrofonia. Tämän jälkeen siirryt automaattisesti tapaamishuoneeseen ja ääni- ja videoyhteys avautuu.

Mikäli sinulla on ongelmia etävastaanoton ajanvarauksessa tai videovastaanoton käyttämisessä, soita meille 09-36119880

Päihdeterapeutit

Varaa etävastaanotto

Mika Muukkonen

 • johtava päihdeterapeutti
 • sosionomi AMK
 • lähihoitaja
 • mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto
 • koulutettu kokemusasiantuntija
 • puh. 040 487 3577

Heidi Kangasharju

 • päihdeterapeutti
 • lähihoitaja
 • koulutettu kokemusasiantuntija
 • mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto

Petri Sinda

 • päihdeterapeutti, lähihoitaja, päihdetyön ammattitutkinto
Varaa etävastaanotto

Läheisterapeutit

Aino Stark

 • johtava sairaanhoitaja
 • terveydenhoitaja AMK
 • sairaanhoitaja AMK
 • kognitiivisen lyhytterapian opinnot, Mindfulness-ohjaaja
 • puh. 040 173 2722
Varaa etävastaanotto

Kantamo mediassa: