Ota yhteyttä:  09-3611 9880

Kantamon hallitus

Juha Rantanen

Hallituksen puheenjohtaja

Juha Rantanen (KTM, MBA, Vuorineuvos) on kokenut yritysjohtaja. Toimi Outokumpu Oyjn toimitusjohtaja vuosina 2005-2011. Lisäksi kokemusta hallitustyöskentelystä, mm. StoraEnso (2008-2017) jäsen ja varapuheenjohtaja, Gasum Oy (2014-2020) puheenjohtaja. Tänään Teknikum Oy hallituksen puheenjohtaja, Messusäätiö hallituksen jäsen, Lastentautien tutkimussäätiö hallintoneuvoston varapuheenjohtaja"

Jussi Kärävä

Jussi Kärävä on ollut Kantamossa sijoittaja vuodesta 2019. Koulutukseltaan hän on KTM Helsingin Kauppakorkeakoulusta, missä opiskeli pääaineenaan rahoitusta. Jussi on työskennellyt erilaisissa finanssialan yhtiössä niin palkallisena kuin yrittäjänä. Suurimman osan työurastaan Jussi on toiminut institutionaalisena sijoittajana.  Hän on allokoinut eläke- ja rahastovaroja pääosin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Tällä hetkellä hänen päätyönsä on rahastosijoittajien edunvalvonta riippumattomana hallitusjäsenenä. Vuosien ajan Jussi on sijoittanut aloittaviin yrityksiin ja kehittänyt niitä osaamisellaan eteenpäin. Tätä työtä hän on tehnyt niin hallitustyön kautta kuin neuvonantajan roolissa.

Heini Pirttijärvi

Heini Pirttijärvellä (KTM) on laaja kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon,
terapiapalveluiden ja vähittäiskaupan johtamisesta eri yrityksissä. Hän on aiemmin toiminut mm. Esperi Caren vt. toimitusjohtajana, Vastaamon hallituksen puheenjohtajana sekä useissa eri johtotehtävissä Stockmannilla. Hän on tällä hetkellä useamman eri hallituksen jäsen sekä toimii johdon konsulttina yritysten uudistushankkeissa.

Hanna-Mari Rintala

Hanna-Mari Rintala (HTM, KTM) on yksi Kantamo Fenix-yksikön perustajajäsenistä, ja toiminut Fenix-klinikat Oy:n hallituksen puheenjohtajana 2014–2021. Kantamo Oy hallituksen jäsen lokakuusta 2021 alkaen. Hän on yritystoiminnan ohella työskennellyt pitkään korkeakoulusektorilla erilaisissa kehittämis- ja projektinhallintatehtävissä. Tällä hetkellä Hanna-Mari työskentelee opintoasiainpäällikkönä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Kantamon hallitustyöskentelyssä hän edustaa läheisten näkökulmaa riippuvuussairauksissa ja niiden hoitamisessa.  

Hallitustyöskentelyyn häntä motivoi halu edistää Minnesota-mallisen hoidon saatavuutta ja tunnettuutta osana suomalaista päihdehoidon kokonaisuutta.

Sami Alho

Sami Alho (FM) on toiminut pitkään luovan talouden ja teknologian liiketoiminnan kehitysprojektien johtotehtävissä eri yhtiöissä ja aluekehitysorganiasaatioissa. Aiempaan työhistoriaan kuuluvat myös myynnin- ja liikkeenjohdon tehtävät. Sami on ollut mukana perustamassa Kantamon Fenix -yksikköä ja toiminut hoitolaitoksen alkuvaiheessa sen läheisterapeuttina. Tällä hetkellä päävastuu on musiikkiteknologiayhtiön liiketoimintajohtajan roolissa.

Julius Miikkulainen

Julius Miikkulaisella on laaja kokemus liikkeenjohdosta ja markkinointiviestinnästä, myös sosiaali-ja terveydenhuollon toimialalta. Koulutukseltaan hän on KTM Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta. Vuosina 2019-2022 hän toimi Kantamo Oy:n toimitusjohtajana ja hän on yhtiön osakas. Urallaan hän on toiminut liikkeenjohdon ja markkinointiviestinnän konsulttina sekä startup-yrittäjänä. Tällä hetkellä päätyönä on toimia perustamansa ruoka-alan startupin toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.