09-3611 9880   Avoinna ma-pe 9-21 ja la-su 10-21. Lue koronatiedote

Kantamon läheishoito

Kantamo tarjoaa läheishoitoa alkoholistin tai päihderiippuvaisen läheisille.

Kantava elämä -läheishoidon aikana opit ymmärtämään päihderiippuvuutta ja miten se on vaikuttanut sinun elämääsi. Jatka lukemista

Ota yhteyttä, me autamme.

Asiantuntijamme vastaavat luottamuksellisesti ja veloituksetta kaikkiin kysymyksiinne joka päivä aamusta iltaan. Neuvomme päihderiippuvaisia sekä läheisiä kaikissa riippuvuuteen ja hoitoon liittyvissä asioissa.

Soita 09-3611 9880

Puhelinnumero 09 3611 9880

Lähetä Whatsapp-viesti

Whatsapp-numero 09 3611 9880

Lähetä sähköpostia

info@kantamo.fi

Läheishoito Kantamossa

Kantamo tarjoaa apua myös alkoholistin ja päihderiippuvaisen läheisille. Kantamon Kantava elämä -läheishoitojaksossa opit ymmärtämään mitä päihderiipuvuus ja alkoholismi ovat, sekä millaisia käytösmalleja sairastuneella on. Tarjoamme läheisille 10 tai 14 vuorokauden läheishoitojaksoa.

Hoidon aikana saat myös käsityksen miten riippuvuus on vaikuttanut sinuun ja miten läheisriippuvuus on ohjaillut elämääsi. Hoidossa pääset käsittelemään omaa elämääsi. Saat jakaa omia ajatuksiasi aiheesta ja myös kuulla toisten kokemuksia.

Hoiton aikana opit ymmärtämään, kuinka päihderiippuvainen kokee omalta kannaltaan päihderiippuvuuden ja sen tuomat elämäntilanteet. Kaikki tämä auttaa sinua irrottautumaan sairaudesta ja ymmärtämään omaa itseäsi.

Sinullakin on oikeus alkaa elää omaa elämääsi vapaana.

Läheinenkin avun tarpeessa

Läheishoitojakso auttaa käsittelemään ja hyväksymään sen, mitä on tapahtunut

Vaikka riippuvainen raitistuu, voi läheinen silti kärsiä

Läheisriippuvuus ohjailee elämää

Omia tunteita voi olla vaikea käsitellä

Ei riitä, että toinen muuttuu – on myös itse muututtava

Läheishoitojaksot Kantamossa

Kantava elämä - 10 vuorokauden läheishoitojakso

Tarkoitettu kaikille, ketkä kokevat kärsineensä läheisensä päihteidenkäytöstä. Aikaisempaa tietoa päihderiippuvuudesta tai Minnesota-mallisesta hoidosta ei tarvita.

Kantamon läheishoidon seuraavat jaksot

Huhtikuu 16.4. - 26.4.2020 (2 paikkaa jäljellä)

Kantava elämä 10 vrk
Hoitojaksolla 64 h ohjattua terapiaa.
Paikat ilmoittautumisjärjestyksessä

Muiden jaksojen päivämäärät varmistuvat pian.

Hoitojakso sisältää täysylläpidon ja 11 kuukautta kestävän jatkohoitoryhmän. Läheishoidon ohjelma lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Päihdehuoltolain perusteella myös läheisellä on oikeus saada palveluja avun, tuen ja hoidon tarpeen perusteella. Tarvittaessa voit tiedustella kunnaltasi maksusitoumusta läheishoitoon.

Hoitojakson hinta

Kantava elämä 10 vrk 1950€

Paikkoja jaksoille on rajoitetusti ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Itsemaksavien varausmaksu 300€, joka hyvitettään hoidon hinnasta.

Voit ilmoittautua mukaan soittamalla numeroon 040 173 2220 tai messenger-viestein Kantamon fb-sivuilla tai sähköpostitse carita.virta@kantamo.fi