Ota yhteyttä:  09-3611 9880
Hero image

Takaisin

Varaa ilmainen puhelinaika

Soitamme sinulle ja voimme keskustella tilanteestasi rauhassa. Palvelu on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Voit myös pyytää meiltä Teams-palaveria lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kantamo.fi

Kantamo Kärkölä (Etelä-Suomi)

Kärkölän hoitolaitoksemme sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta osoitteessa Kototie 22, 16610 Kärkölä.

Tutustu hoitolaitokseen

Kantamo Fenix (Keski-Suomi)

Ähtärin hoitolaitoksemme sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla järven rannalla osoitteessa Leirikeskustie 47, 63700 Ähtäri.

Tutustu hoitolaitokseen

Oletko päihderiippuvaisen läheinen?

Kaikilla Kantamossa työskentelevillä on omakohtainen kokemus päihderiippuvuudesta tai kokemus päihderiippuvuuden läheisenä olemisesta. Me ymmärrämme tilanteesi täysin. Ymmärrämme myös, että päihderiippuvaista on todella vaikea saada lähtemään hoitoon. Soita meille, niin voimme auttaa.

Kärsitkö itse päihderiippuvuudesta?

Kantamon päihdeterapeutit ovat käyneet läpi saman kuin sinäkin. Tiedostamme päihderiippuvuuden olevan sairaus, eikä meille soittaessa tarvitse hävetä omaa tilannettaan. Kaikki puhelut käydään luottamuksella, eikä sinusta tallenneta tietoja ilman nimenomaista lupaasi.

Mitä tapahtuu kun soitat meille?

Selvitämme aluksi tilannettasi juttelemalla ja kysymyksin. Näin osaamme antaa juuri sinun tilanteeseesi sopivat neuvot. Mikäli soitat läheisesi vuoksi, annamme tarkat askelmerkit läheisen suostuttelemiseksi hoitoon. Mikäli hoitohalukkuutta löytyy, järjestelemme käytännön asiat ja hoitolaitokselle saapumisen. Meille pääsee jo samana päivänä ja voimme tarvittaessa hakea teidät juna-asemalta ilman erillisveloitusta.

Kantamo mediassa:

Ota yhteyttä, me autamme.

Asiantuntijamme vastaavat luottamuksellisesti ja veloituksetta kaikkiin kysymyksiinne joka päivä aamusta iltaan. Neuvomme päihderiippuvaisia sekä läheisiä kaikissa riippuvuuteen ja hoitoon liittyvissä asioissa.

Soita 09-3611 9880

09 3611 9880 (pvm/mpm)

Lähetä Whatsapp-viesti

Whatsapp-numero 09 3611 9880

Lähetä sähköpostia

info@kantamo.fi