Kantamo Oy:n hallitus on nimittänyt KTM Minja Pohjolan yhtiön toimitusjohtajaksi 1.2.2022 alkaen. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Julius Miikkulainen on ilmoittanut halustaan siirtyä urallaan uusiin tehtäviin.

Minja Pohjola on toiminut viimeksi Kalliola Oy:n liiketoimintajohtajana vastaten yhtiön päihde- ja mielenterveys sekä lastensuojelutoiminnan palveluista. Aiemmin Minja on ollut mm. Coronaria Oy:n liiketoimintajohtajana sekä Luoman Puutuote Oy:n ja Junet Oy:n toimitusjohtajana.

Kantamo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Rantanen: ”Kantamo on kehittynyt hienosti Juliuksen toimitusjohtajuuden aikana. Yhtiö on vakiinnuttanut markkinajohtajan asemansa Minnesota-mallisen päihdekuntoutuksen kentässä. Fenix-klinikoiden hankinta ja toimintojen yhdistäminen on myös mennyt hyvin Juliuksen ja koko tiimin voimin. Haluan kiittää Juliusta hänen panoksestaan Kantamon kehittämisessä ja toivotan hänelle kaikkea hyvää uuteen uravaiheeseen.

Samalla toivotan Minjan tervetulleeksi yhtiöön. Minjan vahvalla sote-osaamisella ja johdolla yhtiö lähtee nyt jatkamaan vahvaa kasvuaan parantamalla edelleen asemaansa kuntamarkkinassa sekä suuntaamalla toimintaa yritysten ja työterveyden markkinaan.”

Minja Pohjola: ”Kantamolla on suomalaisessa sote-kentässä poikkeuksellisen hieno kasvuhistoria. Lähden innolla viemään yhtiötä eteenpäin tämän kasvun jatkumiseksi. Oman kokemukseni perusteella näen kiinnostavia mahdollisuuksia Kantamon aseman vahvistamiseksi nykyisissä ja uusissa markkinoissa. Kantamolla on erittäin osaava henkilöstö ja uskon, että yhdessä saamme paljon aikaan.”

Lisätiedot:

Juha Rantanen, puh. 050 66364

Minja Pohjola, puh. 040 5947770

Kantamo on Suomen johtava Minnesota-mallisen tai 12 askeleen hoitomallin laitosmuotoisen päihdekuntoutuksen järjestäjä ja sillä on maan laajin jatkohoitoverkosto. Yrityksen päihdehoitokeskukset  sijaitsevat Kärkölässä noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sekä Ähtärissä. Jatkohoitoryhmiä on tarjolla yli 20 paikkakunnalla: www.kantamo.fi