Ota yhteyttä:  09-3611 9880

Tietoa meistä

Kantamo on Suomen johtava Minnesota-mallista päihdekuntoutusta tuottava yritys. Tarjoamme laitosmuotoista kuntoutusta alkoholi- huume- ja peliriippuvuuksiin

Laitoksemme sijaitsevat luonnonkauniilla paikoilla Kärkölässä ja Ähtärissä.  Olemme Kelan hyväksymä kuntoutuslaitos. Palvelumme laadun varmistaa se, että olemme AVI:n luvanvarainen palveluntuottaja. Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja empaattista. Jokaisella hoitohenkilökuntamme jäsenellä on sote-alan koulutuksen lisäksi henkilökohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta sekä pitkät menetelmäopinnot Minnesota-mallin terapiasta. 

Minnesota-mallisessa hoidossa riippuvuus kohdataan sairautena, josta voi toipua. Otamme hoitomallissamme huomioon myös päihderiippuvaisten läheiset Minnesota-hoito perustuu 12 askeleen toipumisohjelmaan. Se on yksi tunnetuimmista ja vaikuttavimmista päihderiippuvuuden hoitomuodoista.  Suomessa se on yksi sosiaali- ja terveysministeriön palveluvalikoimaneuvoston listaamista vaikuttaviksi todetuista hoitomuodoista alkoholismin ja huumeriippuvuuden hoidossa. 

Kantamon hoitoon voi hakeutua itsemaksavana, kunnan maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön maksamana tai työnantajan hoitoon ohjaamana. Meille hoitoon pääsee heti. On tärkeää, että apu on saatavilla välittömästi. Meille hoitoon tullakseen alkoholistin tai päihderiippuvaisen ei tarvitse olla itse motivoitunut raitistumaan. Kunhan hoitoon tuleva on suostuvainen tulemaan Kantamoon, se riittää. Minnesota-hoidon tehtävänä on löytää riippuvaisen sisäinen motivaatio raitistumiselle.

Riippuvuuden hoito Kantamossa koostuu neljän viikon mittaisesta perushoitojaksosta sekä 11 kk jatkohoidosta. Jatkohoidon tukena käytämme Kantamon mobiilisovellusta Mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Se sisältää tietoa päihderiippuvuudesta ja tukee raittiudessa. Mobiilisovellus sisältää laajan videokirjaston, johon voi tutustua myös tästä.

Mikäli päihde- tai peliriippuvuus koskettaa sinua tai läheistäsi, neuvomme maksutta puhelimitse vuoden jokaisena päivänä klo 9-20. Palvelemme puhelimitse ja whatsapissa. Lisäksi voit halutessasi jättää meille soittopyynnön.

Kantamo mediassa: