Päihderiippuvuus ja peliriippuvuus ovat vakavia ongelmia, joiden kanssa moni suomalainen kamppailee. Kantamo on johtava päihdehoitokeskus, joka tarjoaa laadukasta Minnesota-mallista hoitoa päihderiippuvaisille ja peliriippuvaisille sekä tukea heidän läheisilleen. Kantamo ymmärtää päihderiippuvuuden monimutkaisuuden ja tarjoaa yksilöllisiä hoitopalveluita, jotka auttavat ihmisiä pääsemään takaisin tasapainoiseen arkeen ja elämään ilman riippuvuutta.

Päihderiippuvuuden hoito ammattitaidolla

Kantamo on päihdehoitokeskus, joka tarjoaa korkeatasoista hoitoa päihderiippuvaisille. Meillä työskentelee joukko koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet päihdehoitoon. Ymmärrämme, että päihderiippuvuus on monitahoinen ongelma, joka vaatii yksilöllistä ja holistista lähestymistapaa.

Kantamon hoitotiimi koostuu päihdeterapeuteista, sairaanhoitajista ja sosiaaliohjaajista, jotka yhdessä luovat yksilöllisen hoitosuunnitelman jokaiselle asiakkaalle. Hoitomme perustuu Minnesota-malliin, joka keskittyy elämäntapamuutoksiin, vertaistukeen ja kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen. Tarjoamme päihderiippuvaisille turvallisen ympäristön, jossa he voivat käsitellä riippuvuuttaan ja oppia uusia keinoja toipua siitä.

Tuki myös läheisille

Ymmärrämme, että päihderiippuvuus vaikuttaa myös läheisiin. Siksi tarjoamme tukea myös päihderiippuvaisen lähipiirille. Järjestämme vertaistukiryhmiä, neuvontaa ja ohjausta, jotka auttavat läheisiä ymmärtämään päihderiippuvuuden luonteen ja antavat heille eväitä tukea rakkaitaan riippuvuuden selättämisessä.

Kantamo pyrkii luomaan lämpimän ja turvallisen ilmapiirin, jossa asiakkaat ja heidän läheisensä voivat avoimesti puhua tunteistaan ja peloistaan. Tavoitteenamme on auttaa jokainen asiakas ja heidän läheisensä löytämään voimavarat, jotka tukevat toipumista ja elämänlaadun parantumista.

Jos kärsit päihderiippuvuudesta tai tunnet jonkun, joka tarvitsee apua, ota rohkeasti yhteyttä Kantamoon. Tarjoamme sinulle ammattitaitoista hoitoa, vertaistukea ja läheisten tukemista, jotta voit aloittaa matkasi kohti toipumista ja terveempää elämää.