Kantamon päihdehoitokeskuksen tarjoamat palvelut

Kantamon päihdehoitokeskus on erikoistunut tarjoamaan laadukasta hoitoa päihde- ja peliriippuvuudesta kärsiville henkilöille sekä tukea heidän läheisilleen. Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta, joka perustuu kattavaan hoitosuunnitelmaan ja asiantuntevaan hoitohenkilöstöön. Keskuksemme pyrkii tarjoamaan päihderiippuvaisille turvallisen ja tukevan toipumisympäristön, jossa he voivat keskittyä täysin paranemiseensa.

Palveluihimme kuuluvat ensisijaisesti päihdehoito, peliriippuvuuden hoito ja läheisten tukeminen. Hoidon lähtökohtana on ymmärrys siitä, että päihderiippuvuus vaikuttaa useamman elämänalueen, kuten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisäksi myös läheisiin. Henkilökohtainen kohtaaminen, vertaistuki ja yhteisöllisyys ovat keskeisiä osa-alueita toipumisprosessissa.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa päihdehoitoon

Kantamon päihdehoitokeskuksessa tarjoamme kokonaisvaltaista lähestymistapaa päihdehoitoon. Tavoitteenamme on auttaa henkilöitä voittamaan riippuvuutensa ja löytämään tasapainoinen elämä ilman päihteitä. Jokainen asiakas saa hoitoonsa yksilöllisesti suunnitellun hoitosuunnitelman, jossa huomioidaan hänen tarpeensa ja tavoitteensa.

Päihdehoitomme perustuu terapiakeskusteluihin, joiden avulla rakennetaan luottamuksellinen suhde asiakkaan ja hoitohenkilökunnan välille. Tarjoamme sekä yksilöterapiaa että ryhmäterapiaa, joissa käsitellään päihteiden käytön syitä, seurauksia ja voimavaroja toipumisen tueksi. Tämän lisäksi tärkeänä osana hoitoamme on tarjota tukea myös läheisille, joihin päihderiippuvuus on vaikuttanut.

Kantamo - Tuki päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen

Kantamon päihdehoitokeskus on sitoutunut tarjoamaan päihde- ja peliriippuvaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen turvallisen toipumisympäristön. Uskomme vahvasti siihen, että jokainen ihminen voi toipua päihderiippuvuudesta ja elää täysipainoista, onnellista elämää.

Kantamon tarjoamat palvelut perustuvat kokeneen hoitohenkilöstön tietotaitoon ja kokemukseen päihdehoitoalalta. Panostamme yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja hoitokeinojen jatkuvaa kehittämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun. Turvallinen ympäristömme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat sen, että asiakkaat voivat keskittyä täysin toipumiseensa ja saada tarvitsemansa tuen matkallaan kohti päihteettömyyttä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit